Доставка до адрес или офис на куриер:Безплатна доставка
Срок за доставка: 3 дни
Общо:62.10 лв.
Най- нов, впечатляващ набор от Berlinger Haus ножове, ще задоволи всяко ваше изискване. Изключително внимателният дизайн на ножовете се фокусира преди всичко, освен стила, върху ергономичността и производителността . По този начин, придобивайки ножовете от серията, можете да се насладите на професионално рязане.
Една от най -важните характеристики на ножовете е издръжливостта . Те са изработени от неръждаема стомана и затова, колкото и често да ги използвате, колкото и тежки да са тестовете, които обещават, те обещават да ви направят бели, дори и в професионалните кухни .
Конструкционен материал - неръждаема стомана или въглеродна стомана се препоръчват за издръжливост и солиден външен вид
Тегло: по -леки са предпочитани поради по -добър контрол и оптимална точност
Дръжка: изборът на дръжка е изключително важен, тъй като често определя колко голяма е вероятността от нараняване. Като цяло, уверете се, че сте избрали нехлъзгаща се, ергономична дръжка, която приляга плътно в дланта на ръката ви.
Комплектът включва широка гама от ножове за необходимите и най -специализирани разфасовки. Конкретно:
1 Нож за готвач 20 см., Универсален, за прецизно рязане - Той има триъгълно острие с доста остър връх. Дължината на остриетата на ножовете за готвачи е доста широка и варира от 18 до 35 см. Препоръчва се занарязване на плодове и зеленчуци, но можете да го използвате за почти всяка разфасовка. Добърнож заготвачне бива да липсва във всяка кухня. Ще ви завладее дори в най -взискателните изпитания.
1 Нож за хляб 20 см, за да нарежете хляб, домати и плодове на филийки, без да повредите деликатния им интериор - Основен инструмент захляб, сладкиши и сладкиши. Тя е продълговата сназъбено острие. Реже,без да смачкваи разрушава деликатната вътрешност на хляба, пресен или остарял.
1 Нож за нарязване 20 см.
1 Универсален нож 12,5 см, подходящ за почти всяка кройка
1 Нож за белене 9 см, идеален за вашите плодове и зеленчуци
1 Основа от неръждаема стомана за безопасно и организирано съхранение на вашите ножове в бордо червено
Ако искате да удължите живота им и да осигурите рязкото им рязане с години, трябва да имате предвид следното:
Първо измивайте ножовете след всяка употреба със студена сапунена вода .
Избягвайте тел, гореща вода и тежки почистващи препарати.
Изсушете ги директно, за да избегнете бързото окисляване.
По -добре е да се оборудвате с пълен комплект от самото начало, за да сте напълно готови.
Оборудвайте ги с острилка и ги заточвайте на редовни интервали, така че никога да не бъдете лишени от производителност при рязане.
Никога не изостряйте назъбени ножове върху дъвка.
Съхранявайте идеалите в специална база за поддръжка, за да намалите инцидентите и да ги локализирате с голяма лекота.
И накрая, винаги имайте предвид, че ножът е A и Z във вашата кухня. Това може да ви даде нов тласък в ежедневното готвене, да подобри приготвянето на вашата храна и да ви въоръжи с увереност . Това, че ги използвате от ранна възраст, не означава непременно, че се справяте правилно с тях. С постоянство, търпение и знания ще видите, че вашите умения се подобряват ден след ден.